Minun alueeni
Apu

Alennuskoodit

05-09-2023 08:47 (Päivitetty 14-11-2023)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 635 Näytöt

Alennuskoodit ovat ilmainen lisäosa. Voit määrittää alennuskoodin valitsemillesi palveluille, tunneille tai resursseille. Asiakkaasi voi syöttää alennuskoodin varauksen yhteydessä. Alennuskoodiin voidaan asettaa käyttökerrat, ja hinnanalennus voi olla prosentuaalinen tai ennalta määritelty summa. Hinnat-toiminto tulee olla otettuna käyttöön ennen alennuskoodien käyttöönottoa. Alennuskoodit saat otettua käyttöösi kohdasta Asetukset-App Store-Alennuskoodit. HUOM! Alennuskoodit ovat mahdollisia vain kirjautuneille käyttäjille, eivätkä ne käy Easy-versiossa!

 

Snag_b0b4fcf.png

Alennuskoodin luonti

Alennuskoodin saat luotua kohdasta Asetukset-Alennuskoodit-Uusi alennuskoodi. Anna alennuskoodille nimi esim. Juhannusale, ja määritä koodi esim. JUSSI23. Koodissa on sallittu ainoastaan kirjaimet, numerot ja merkit - ja _. Määrittele myös koodin voimassaoloaika, alennuksen määrä ja onko se prosentuaalinen vai euromääräinen. Valitse myös mihin toimipisteisiin alennuskoodi käy, sekä käyttökertojen määrä. Muista tallentaa!

 

Snag_b111dc5.png

Määrittele myös mihin palveluihin/tunteihin/resursseihin alennuskoodi käy ottamalla alennuskoodi muokkaustilaan ja valitsemalla haluamasi Palvelut, Tunnit ja Resurssi-välilehdiltä, ja muista tallentaa muutokset.

 

Snag_b13447d.png
 

Alennuskoodien käyttö

Alennuskoodi syötetään varauksen luonnin yhteydessä Alennuskoodi-kenttään. Kun alennuskoodi on hyväksytty, voidaan aika varata ja/tai maksaa.

 

Snag_b424c1a.png

Varausvahvistuksessa on näkyvissä annetun alennuksen määrä ja lopullinen alennettu hinta.

Snag_b46d78e.png

Alennus on nähtävillä myös suoraan varaukselta Kalenteri-näkymässä Tiedot-välilehdellä kohdassa Hinta.

 

Snag_b4ff54b.png

Seuranta

Alennuskoodien käyttöä voidaan tarkastella Käytöt-välilehdeltä ottamalla haluttu alennuskoodi muokkaustilaan, tai kohdassa Tilastot-Alennuskoodit.

 

Snag_b48aa4a.png

Snag_b625b8f.png

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!