peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Miten otan verkkomaksut käyttööni?

19-04-2018 12:07 (Päivitetty 20-01-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1388 Näytöt

Päivitys 20.1.2021

Huom! Visma osti Paybyway Oy:n koko osakekannan lokakuussa 2020. Bambora Payform verkkomaksupalvelu siirtyi kaupan myötä Vismalle.

Omistajanvaihdoksen seurauksena Bambora Payform palvelu vaihtaa nimensä.
Uusi nimemme on Visma Pay.

Voitte kuitenkin toimia edelleen vanhojen ohjeiden mukaisesti, mutta palvelun nimi saattaa esiintyä ohjeissa ja dokumenteissa sekä Visma Payna että Bambora Payformina. Ohjeet sekä dokumentit tullaan päivittämään lähitulevaisuudessa.

 

 

 

Miten saat verkkomaksut käyttöösi?

 

Tai mene kohtaan Asetukset -> App Store -> Verkkomaksut (huom. myös Hinnat ja Maksut tulee olla päällä). Vasempaan valikkoon ilmestyy Verkkomaksut-painike josta pääsee Verkkomaksut-osioon. Sen jälkeen seuraa sivun ohjeita joissa kerrotaan miten saat maksunvälityssopimuksen tehtyä ja mitkä tiedot sinun tulee syöttää järjestelmään.

 

AppStore_Verkkomaksut.jpg

 

Tämän jälkeen kun verkkomaksut on aktivoitu App-storesta löytyy vasemmasta reunasta "Verkkomaksut".

 AppStore_Verkkomaksut2.jpg

 

Kun Verkkomaksupalvelun sopimuslomake on täytetty saatte ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen Bambora Payformin tunnukset missä hallitaan maksuja ja tilityksiä.

 

Payformin sivuilta otetaan Alikauppiaat välilehdeltä Yksityinen salausavain ja yksityinen rajapinta-avain ja nämä kopioidaan Digitalbookeriin verkkomaksut välilehdelle kohtaan "Lisää API-avain"

 

bambora.jpg

Tämän jälkeen Digitalbookerissa verkkomaksut välilehdellä laitetaan "Näkyvä" Kyllä tilaan ja olette valmiita ottamaan maksuja vastaan (varattavilla tuotteilla pitää olla hinnat määritetty).