Mijn Communities
Help

Kennisbank Youforce App

Sorteren op:
Bèta testers zijn gebruikers die de mogelijkheid hebben om nieuwe functies en aanpassingen van een app te proberen voordat deze beschikbaar komen in de App stores. Dit artikel beschrijft hoe je als gebruiker van de Youforce app deel kunt nemen aan bèta releases en zo feedback kunt geven.   Hoe te downloaden?  Afhankelijk van je type telefoon doe je dit als volgt: Voor Android-telefoons (bijv. Samsung, Google Pixel, of OnePlus) kun je een app downloaden in de zogenaamde "bètaversie". Ga naar de volgende link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visma.raet.mobile.exp en kies de optie ''Join beta program''. Na een paar momenten zie je “Je bent een bètatester” en kun je de nieuwste versie downloaden. Voor iPhones moet je eerst de Apple app 'TestFlight' installeren. Dit is het eigen platform van Apple specifiek bedoeld voor het bèta testen van apps. Bezoek dan de volgende link: https://testflight.apple.com/join/R9WWyjYe Tip! Je leest dit artikel waarschijnlijk op je laptop/desktop. Pak je smartphone en scan de volgende QR-code om direct naar de juiste pagina te gaan.    Android / Play store iPhone / iOS Testflight     Wat gebeurt er na het downloaden en installeren? Zodra de bètaversie van de Youforce app is geïnstalleerd, hoef je niets speciaals te doen. Je kunt je biometrische gegevens weer gebruiken (zoals vingerafdruk of gezichtsherkenning) om de app te starten, en gebruikt de app daarna zoals je normaal ook zou doen.   Wat als je een foutmelding ziet of een ander probleem ervaart? Als Visma|Raet testen we een nieuwe versie altijd uitgebreid. Maar als jij als bètatester toch problemen ervaart, horen wij dat graag. Neem in dit geval contact op met de beheerder van jouw organisatie en vraag een melding te maken bij het Service Center van Visma|Raet. Vermeld daarbij duidelijk dat je een bètaversie van de Youforce app gebruikt en stuur, naast de melding die je wilt maken, de gegevens van de pagina “Ondersteuning” mee (te vinden onder Instellingen).
Volledig artikel weergeven
15-07-2024 09:59 (Bijgewerkt op 16-07-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 66 Weergaven
Sommige organisaties gebruiken Microsoft Intune om hun apparaten, applicaties en beveiliging te beheren. Door middel van instellingen (en “policies”) bepaal je wat wel en niet is toegestaan en kun je uniformiteit afdwingen. Denk daarbij aan beperkingen op het gebied van achtergrondprocessen op mobiele devices, het afdwingen van encryptie of het beperken van netwerktoegang. Deze beperkingen kunnen ervoor zorgen dat (onderdelen van) de Youforce app niet werken zoals bedoeld. Voor de meest optimale werking en gebruikerservaring raden we dan ook aan om de Youforce app uit te sluiten van deze beperkende Intune policies. Door middel van best practices op het gebied van beveiliging zorgen we voor een veilige en gebruikersvriendelijke Youforce App. Het uitsluiten van de Youforce App van bepaalde Intune policies is dus puur bedoeld om de gebruikerservaring te verbeteren, zonder de beveiliging in gevaar te brengen. Intune is een product met zeer veel mogelijkheden en instellingen en iedere organisatie bepaalt zelf hoe deze ingericht worden. Als gevolg hiervan is het niet mogelijk voor ons om specifieke vereiste instellingen (of uitsluitingen van deze instellingen) te beschrijven. We raden aan om de Microsoft-documentatie hiervoor te raadplegen. Hier zijn enkele artikelen die kunnen helpen:   https://learn.microsoft.com/nl-nl/mem/intune/apps/apps-inc-exl-assignments https://learn.microsoft.com/nl-nl/mem/intune/apps/app-protection-policies-exception
Volledig artikel weergeven
15-07-2024 09:45
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 102 Weergaven
Dit document is bedoeld voor functioneel beheerders van organisaties die zowel in de Youforce app als in Youforce op de desktop gebruik maken van aanvragen & uploaden. In dit document wordt de werking en inrichting van aanvragen & uploaden beschreven. Dit betreft de functionaliteiten: Uploaden en declareren VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) Aanvragen werkgeversverklaring woning (voor hypotheek of huurwoning) Uploaden diploma of certificaat   Dit document is niet bedoeld als gebruikershandleiding voor eindgebruikers zoals medewerkers en managers, maar het document beschrijft welke functionaliteit beschikbaar is en hoe het gebruikt kan worden.  
Volledig artikel weergeven
04-04-2024 11:22 (Bijgewerkt op 19-06-2024)
  • 22 Antwoorden
  • 3 kudos
  • 2595 Weergaven
Ben je als beheerder aan het testen maar wordt er geen Self Service workflow gestart? Dan zijn er zaken belangrijk om te controleren. Inrichting Self Service workflow In de handleiding staat exact beschreven waar de workflow aan moet voldoen. Denk aan de naam van de workflow, activiteit, knop en namen van de twee bijlagen. Controleer of je exact hetzelfde gebruikt (inclusief dezelfde opzet kleine/hoofdletters).  Is de 'concurrency eenheid' in Self Service actief? Controleer dan of er geen vergelijkbare workflow nog in omloop is voor de test medewerker/dienstverband. Inrichting Self Service formulier In de handleiding staat exact beschreven welke rubriek verplicht op het formulier moet staan. Controleer of deze rubrieken inderdaad op je formulier staan. Autorisatie Self Service Controleer of je inderdaad rechten hebt op de workflow, bijvoorbeeld als PSA-gebruiker voor 'Fiatteren SA'. En wellicht ook nuttig om te kijken of je inderdaad de autorisatie hebt over de (test)-medewerker waarmee je de werkgeversverklaring aanvraag hebt ingediend. Heb je de inrichting helemaal gecontroleerd? En heb je iets aangepast (b.v. een kleine typfout in de bijlagen) dan zal 's nachts opnieuw de eerdere aanvraag werkgeversverklaring alsnog worden aangeleverd aan Self Service. Dat wordt zelfs 60 nachten opnieuw geprobeerd. Die test 'werkgeversverklaring woning' is dus niet verloren.    Lukt het met bovenstaande stappen toch niet? Maak dan een melding aan bij het ServiceCenter. Daarin ontvangen we bij voorkeur minimaal de volgende gegevens van de test gebruiker die de aanvraag heeft geprobeerd: Persoonsnummer (b.v. 200010) Youforce ID (b.v. RQ267496) Gebruiker ID (b.v. 0e6a62b8-de39-4bc4-92e9-f909abe2abdd) Op basis daarvan zullen we kijken hoe we je verder kunnen helpen bij de test.
Volledig artikel weergeven
14-05-2024 20:57 (Bijgewerkt op 19-06-2024)
  • 2 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 306 Weergaven
Data leert dat de workflow ‘aanvragen werkgeversverklaring woning (hypotheek)’ vrijwel nooit retour wordt gestuurd. Gebeurt dit toch? Dan zijn er 2 mogelijkheden: Is er een activiteit zoals ‘retour MW’. Dan komt de retour gestuurde workflow in de Inbox van de medewerker. Alleen via de desktop kan deze Self Service workflow opnieuw worden ingediend door de medewerker Gaat de knop ‘retour MW’ naar een eindstatus zoals *afgekeurd? Zorg er dan voor dat hier een heldere aanvullende e-mail ingericht is voor de medewerker. Zodat de medewerker de reden ziet van afkeuring en via de App of MijnYouforce nogmaals het proces kan starten.
Volledig artikel weergeven
14-05-2024 20:53 (Bijgewerkt op 19-06-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 92 Weergaven
Vanuit de App (& desktop) kan een 'aanvraag werkgeversverklaring woning conform Nationale Hypotheek Garantie (NHG)' worden gestart door de medewerker. Deze aanvraag start een Self Service workflow. De noodzakelijke inrichting in Self Service is beschreven in de de handleiding.    Op die manier koppel je deze aanvraag aan jouw organisatie specifieke workflow. Want de flexibiliteit van Self Service biedt iedere organisatie de mogelijkheid om organisatie specifieke werkwijze rondom bijvoorbeeld intentieverklaring, loonbeslagen, templates, e-mails & werk verdeling Personeel - en Salarisadminsitratie etc. te realiseren.   Visma|Raet heeft veel ervaring met de diverse mogelijkheden rondom de workflow en template conform NHG. Via Mijn Visma|Raet kan je eenvoudig een 'aanvraag consultancy' aanmaken. Een consultant van Visma|Raet zal afstemmen welke ondersteuning gewenst is: Kortweg is het proces als volgt: We vragen uit van de verschillende onderdelen (ORT, overwerk, flexible budget) welke rubrieken je gebruikt en of deze meetellen in vakantie-geld en eindejaarsuitkering. We vragen uit of je één of meerdere CAO's/salarisregelingen gebruikt. We vragen uit wie de intentie verklaring afgeeft bij tijdelijke contracten. Tot slot is het relevant om te weten of je één of meerdere KvK-nummers gebruikt & of je naast de werkgeversverklaring NHG ook altijd het formulier ''aanvullende voorzieningen'' wil laten genereren. Op basis daarvan wordt vervolgens de workflow, dialoog, formulieren en templates ingericht.    In de bijlage vind je een voorbeeld van de template zoals deze door de Visma|Raet consultant ingericht kan worden (in combinatie met de workflow, dialoog en template).
Volledig artikel weergeven
21-05-2024 16:11 (Bijgewerkt op 19-06-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 4 kudos
  • 417 Weergaven
In steeds meer sectoren is het gebruikelijk dat medewerkers iedere 3 of 5 jaar een nieuwe Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moeten inleveren. In dit kennisbank artikel leggen we vanuit Visma|Raet uit wat het meest ideale proces is.   Wat leg je vast bij indiensttreding? Veelal neem je het inleveren van de VOG op als ontbindende voorwaarde.  Zodra een medewerker de VOG aanlevert (al dan niet via App, Self Service of aanlevering per post) registreer je de datum uitgifte op: PI0379 VOG datum uitgifte   Hoe gebruik je deze datum voor het vernieuwen? Met de optie 'actieve signalering start workflow' zorg je ervoor dat er na x jaar (b.v. 3 jaar) een workflow wordt gecreerd voor de Personeelsadministratie of HR. Dit kan bijvoorbeeld via de volgende inrichting:    Workflow voor de Personeelsadministratie of HR De workflow is de actie voor de Personeelsadminstratie of HR om bij Justis het aanvraagproces voor een nieuwe VOG te starten.   De meest ideale inrichting is dat je formulier (of template) precies de velden in de volgorde laat zetten die nodig zijn op de website. Zo kan de Personeelsadministratie of HR ze vlot invullen, of is het zelfs mogelijk om het proces te robotiseren.    De workflow en template kan er als volgt uitzien:   Mail aan de medewerker vanuit de workflow In de workflow koppel je een e-mail (template) die wordt verstuurd aan de medewerker zodra de Personeelsadminstratie of HR de aanvraag heeft ingediend bij Justis.   Deze mail kan de volledige instructie hebben over hoe het proces werkt. Ter illustratie een voorbeeld.     Mail vanuit Justis De medewerker krijgt vanuit Justis vervolgens een mail zoals hieronder:     Gevolgd door het bewijs van aanvraag en betaling.     VOG ontvangen - Medewerker upload VOG en betaalbewijs Via de Youforce App of Mijn Youforce kan de medewerker het proces 'Uploaden en declareren VOG' opstarten. Dit proces gaat naar Self Service, waarmee ook de volgende datum wordt geupdate: PI0379 VOG datum uitgifte   Op die manier wordt er over 3 jaar opnieuw hetzelfde proces gestart.     Hoe monitoren welke VOG's nog ontbreken? In Youforce Reporting kan je eenvoudig bijhouden bij welke medewerkers de VOG datum (PI0379 VOG datum uitgifte) in het verleden ligt. Deze medewerkers behoeven dus extra aandacht van HR.        
Volledig artikel weergeven
13-06-2024 13:24
  • 0 Antwoorden
  • 3 kudos
  • 197 Weergaven
Vanuit de Youforce App (& desktop) worden de volgende 2 zaken doorgezet naar een Self Service workflow: FS1701 Datum diploma/certificaat De bijlage   Het veld 'FS1701 Datum diploma/certificaat' biedt in Self Service de mogelijkheden om eigen werkwijze toe te passen. Je kan bijvoorbeeld via een bewerking in de rubriek FS0060 Ingangdatum zorgen dat de ingangsdatum gelijk wordt aan de datum van diploma/certificaat. Dit kan je doen met het volgende script: return(v_FS1701#)   In het Te Doen/Gedaan/Archief blijft de ingangsdatum de dag dat de medewerker het diploma heeft geupload.   Maar in het personeelsdossier wordt de datum van het diploma/certificaat (die je dus via een script het ingevuld in FS0060) overgenomen.  
Volledig artikel weergeven
13-06-2024 10:36
  • 2 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 173 Weergaven
Dit document is bedoeld voor functioneel beheerders van organisaties die zowel in de Youforce app als in Youforce op de desktop gebruik maken van verzuim. In dit document wordt de werking en inrichting van verzuim beschreven.    Dit document is niet bedoeld als gebruikershandleiding voor eindgebruikers zoals medewerkers en managers, maar het document beschrijft welke functionaliteit beschikbaar is en hoe het gebruikt kan worden.
Volledig artikel weergeven
23-12-2022 16:21 (Bijgewerkt op 11-06-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 3 kudos
  • 2111 Weergaven
De overheid heeft enige jaren geleden de diplomahulp van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) gemaakt.  Hiermee zijn de meeste diploma's digitaal beschikbaar. Waarbij het grote voordeel (als werkgever) is dat een download uit Mijn diploma's een gewaarmerkt officiele PDF betreft. Dit kan helpen bij het voorkomen van diploma fraude.   Om medewerkers te stimuleren deze échte diploma's toe te voegen hebben we eenvoudige link opgenomen met het diploma register. Dit werkt als volgt:   1) Vanuit de app kan medewerker direct naar diploma register 2) Er opent een nieuw scherm (browser van telefoon) waarop medewerker kan inloggen met DigiD app 3) Na inloggen met DigiD ziet medewerker al zijn/haar diploma's 4) Medewerker kan diploma('s) downloaden en vervolgens terug gaan naar de app  5) In de app kan het gedownloade diploma worden geselecteerd 6) De datum wordt herkend en medewerkers ziet een preview
Volledig artikel weergeven
29-05-2024 10:15
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 84 Weergaven
Data leert dat de workflow ‘uploaden diploma of certificaat’ vrijwel nooit retour wordt gestuurd. Tenzij iemand per ongeluk een verkeerde bijlage toevoegd. Of een zwemdiploma heeft aangeleverd die niet relevant is voor het dossier. Gebeurt dit toch? Dan zijn er 2 mogelijkheden: Is er een activiteit zoals ‘retour MW’. Dan komt de retour gestuurde workflow in de Inbox van de medewerker. Alleen via de desktop kan deze Self Service workflow opnieuw worden ingediend door de medewerker Gaat de knop ‘retour MW’ naar een eindstatus zoals *afgekeurd? Zorg er dan voor dat hier een heldere aanvullende e-mail ingericht is voor de medewerker. Zodat de medewerker de reden ziet van afkeuring en via de App of MijnYouforce nogmaals het proces kan starten.
Volledig artikel weergeven
29-05-2024 09:48
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 54 Weergaven
Ben je als beheerder aan het testen maar wordt er geen Self Service workflow gestart? Dan zijn er zaken belangrijk om te controleren. Inrichting Self Service workflow In de handleiding staat exact beschreven waar de workflow aan moet voldoen. Denk aan de naam van de workflow, activiteit, knop en namen van de twee bijlagen. Controleer of je exact hetzelfde gebruikt (inclusief dezelfde opzet kleine/hoofdletters).  Is de 'concurrency eenheid' in Self Service actief? Controleer dan of er geen vergelijkbare workflow nog in omloop is voor de test medewerker/dienstverband. Inrichting Self Service formulier In de handleiding staat exact beschreven welke rubriek verplicht op het formulier moeten staan. Controleer of deze rubrieken inderdaad op je formulier staan. Autorisatie Self Service Controleer of je inderdaad rechten hebt op de workflow, bijvoorbeeld als PSA-gebruiker voor 'Behandelen PA'. En wellicht ook nuttig om te kijken of je inderdaad de autorisatie hebt over de (test)-medewerker waarmee je de diploma/certificaat hebt ingediend. Heb je de inrichting helemaal gecontroleerd? En heb je iets aangepast (b.v. een kleine typfout in de bijlagen) dan zal 's nachts opnieuw de eerder ingediende diploma/certificaat alsnog worden aangeleverd aan Self Service. Dat wordt zelfs 60 nachten opnieuw geprobeerd. Die test diploma/certificaat is dus niet verloren.    Lukt het met bovenstaande stappen toch niet? Maak dan een melding aan bij het ServiceCenter. Daarin ontvangen we bij voorkeur minimaal de volgende gegevens van de test gebruiker die de VOG heeft geupload: Persoonsnummer (b.v. 200010) Youforce ID (b.v. RQ267496) Gebruiker ID (b.v. 0e6a62b8-de39-4bc4-92e9-f909abe2abdd) Op basis daarvan zullen we kijken hoe we je verder kunnen helpen bij de test.
Volledig artikel weergeven
29-05-2024 09:43
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 65 Weergaven
Als een medewerker een diploma/certifcaat upload wordt in de meeste gevallen automatisch de datum dat het diploma is behaald herkend. Deze datum wordt meegenomen in Self Service. Hiervoor wordt de standaard rubriek FS1701 gebruikt die is geintroduceerd  in november 2023. Dit is een zogenaamde Self Service hulp-rubriek die niet wordt geexporteerd naar HR Core Beaufort.   Dit laadt ruimte om een organisatie specifieke werkwijze toe te passen rondom te gebruiken rubrieken. Er zijn daarbij diverse mogelijkheden: Leg je het vast op een eigen rubriek op persoonsniveau of dienstverband niveau? Een medewerker kan meerdere diploma's hebben, mogelijk heb je daarom meerdere rubrieken? Wellicht heb je per type certificaat of opleiding (MBO, HBO, EHBO) een eigen rubriek die je vastlegd. Wellicht noteer je de datum ook in het Personeelsdossier.   Door te werken met één standaard rubriek FS1701 garanderen we dat het proces vanuit de App (en Mijn Youforce) naadloos aansluit op Self Service. Waarbij je binnen Self Service de flexibiliteit kunt gebruiken die gewenst is in jouw eigen organisatie.
Volledig artikel weergeven
29-05-2024 09:41
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 44 Weergaven
In deze video leggen we uit hoe je 'Toegewezen verzuimtaken uitvoeren' activeert in de Youforce App.
Volledig artikel weergeven
01-05-2024 11:46 (Bijgewerkt op 23-05-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 122 Weergaven
'Alles wat je in de App kunt doen, kan je ook doen via Mijn Youforce'. Om dat toe te lichten is deze video beschikbaar waarin we laten zien hoe je alle Youforce app processen ook kan inrichten voor op de desktop.   Als beheerder moet je rechten hebben tot: ► Autorisatiebeheer ► Configuratie links Mijn Youforce  
Volledig artikel weergeven
23-05-2024 12:07
  • 0 Antwoorden
  • 2 kudos
  • 132 Weergaven
Ga je aan de slag met de Youforce App? Vergeet dan de saaie handleidingen, maar deel gewoon de standaard Visma|Raet instructie video's voor medewerkers. Ze staan gewoon op YouTube en zijn door iedereen te gebruiken.
Volledig artikel weergeven
01-05-2024 11:54 (Bijgewerkt op 23-05-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 2 kudos
  • 489 Weergaven
Hier vind je enkele templates voor medewerker en manager met een korte instructie (Quick Reference Card). De templates zijn beschikbaar als PDF en MS Word document zodat je deze eenvoudig kunt aanpassen.   💡Als Visma|Raet zien we dat medewerkers & managers nóg enthousiaster worden van video's dan van instructie van een Quick Reference Card. Kijk dus ook in de 'kennisbank met filter Video's' naar welke video's je kunt delen binnen jouw organisatie.
Volledig artikel weergeven
31-01-2022 14:39 (Bijgewerkt op 16-05-2024)
  • 9 Antwoorden
  • 4 kudos
  • 4004 Weergaven
Vanuit de Youforce App & Desktop wordt een Self Service workflow opgestart. Dit proces loopt via een api die ook wordt gebruik in meerdere situaties waarbij een workflow wordt opgestart.    In Self Service wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de hulprubriek A00001. Bijvoorbeeld voor een tekstblok, maar ook voor een getal, datum of een label. De diversiteit van deze rubriek is groot. Zo kan een A00001 rubriek misschien wel 2x voorkomen op hetzelfde formulier als tekstblok. Waarbij éénmaal voor de medewerker als input en éénmaal voor de PSA-gebruiker als input.   Om te zorgen dat vanuit de Youforce App & dekstop altijd de toelichting van de medewerker in het juiste veld terecht komt introduceerden wij daarom in november 2023 de reeks FS1700 - FS1799. Al deze rubrieken zullen door Visma|Raet worden beheerd voor specifieke doeleinden waarbij een waarde niet naar HR Core geëxporteerd hoeft te worden.   Daarbij is rubriek FS1700 specifiek aangemaakt voor 'Wensen voor werkgeversverklaring' als tekstblok met 240 karakters. Zo garanderen we de perfecte aansluiting tussen Self Service en de Youforce App.  
Volledig artikel weergeven
14-05-2024 21:32 (Bijgewerkt op 15-05-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 2 kudos
  • 123 Weergaven
Nee, een medewerker onder bewindvoering of met een loonbeslag kan géén bankrekening (IBAN) wijzigen. Ook niet als hij/zij het recht  ‘Bankrekening wijzigen' heeft.   In HR Core Beaufort leg je dit vast via rubriek P05030 Loonbeslag met de waarde ‘Ja’.     We hebben hiervoor gekozen omdat: P05030 Loonbeslag is dé standaard rubriek óp persoonsniveau. Dus als een medewerkers meerdere dienstverbanden heeft (met vastlegging bankrekening per dienstverband) wordt gezorgd dat voor geen enkel dienstverband het rekeningnummer kan worden gewijzigd. Deze rubriek werkt door op andere relevante plekken, zoals in Flex Benefits waarmee de mogelijkheid om keuzes te maken tijdens een loonbeslag worden beperkt.   Hoe werkt het voor een medewerker? Stel de medewerker heeft het recht ‘bankrekening wijzigen’ dan kan de medewerker nog steeds zijn eigen rekeningnummer bekijken. Maar de optie ‘wijzigen’ is niet meer beschikbaar.   Voorbeeld zonder loonbeslag mét recht ‘bankrekening wijzigen’ Voorbeeld met loonbeslag en mét recht ‘bankrekening wijzigen’ Rubriek P05030 Loonbeslag heeft waarde <leeg> of Nee Rubriek P05030 Loonbeslag heeft waarde Ja            
Volledig artikel weergeven
14-05-2024 10:34 (Bijgewerkt op 15-05-2024)
  • 3 Antwoorden
  • 5 kudos
  • 296 Weergaven
Ben je als beheerder aan het testen maar wordt er geen Self Service workflow gestart? Dan zijn er zaken belangrijk om te controleren. Inrichting Self Service workflow In de handleiding staat exact beschreven waar de workflow aan moet voldoen. Denk aan de naam van de workflow, activiteit, knop en namen van de twee bijlagen. Controleer of je exact hetzelfde gebruikt (inclusief dezelfde opzet kleine/hoofdletters).  Is de 'concurrency eenheid' in Self Service actief? Controleer dan of er geen vergelijkbare workflow nog in omloop is voor de test medewerker/dienstverband. Inrichting Self Service formulier In de handleiding staat exact beschreven welke 2 rubrieken verplicht op het formulier moeten staan. Controleer of deze rubrieken inderdaad op je formulier staan. Autorisatie Self Service Controleer of je inderdaad rechten hebt op de workflow, bijvoorbeeld als PSA-gebruiker voor 'Behandelen PA'. En wellicht ook nuttig om te kijken of je inderdaad de autorisatie hebt over de (test)-medewerker waarmee je de VOG hebt ingediend. Heb je de inrichting helemaal gecontroleerd? En heb je iets aangepast (b.v. een kleine typfout in de bijlagen) dan zal 's nachts opnieuw de eerder ingediende VOG alsnog worden aangeleverd aan Self Service. Dat wordt zelfs 60 nachten opnieuw geprobeerd. Die test VOG is dus niet verloren.    Lukt het met bovenstaande stappen toch niet? Maak dan een melding aan bij het ServiceCenter. Daarin ontvangen we bij voorkeur minimaal de volgende gegevens van de test gebruiker die de VOG heeft geupload: Persoonsnummer (b.v. 200010) Youforce ID (b.v. RQ267496) Gebruiker ID (b.v. 0e6a62b8-de39-4bc4-92e9-f909abe2abdd) Op basis daarvan zullen we kijken hoe we je verder kunnen helpen bij de test.
Volledig artikel weergeven
05-04-2024 09:19 (Bijgewerkt op 14-05-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 271 Weergaven