avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Brukertips i Huldt & Lillevik Lønn

Sorter etter:
av VidarS VISMA
Når bedriften benytter Visma.net Expense og arbeidsgiver betaler enkelte reiseutgifter på en reiseregning, f.eks. fly og hotell, mens den ansatte skal ha refunderte øvrige utlegg, er spørsmålet hvordan håndtere dette i lønn/regnskap.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av VidarS VISMA ‎19-08-2020 13:58
Fra og med H&L Lønn versjon 5.19.2 vil nå ledeteksten i Kartotek | Firmaoppsett | Oppsett kostnadsfordeling overføres til Expense istedenfor standardnavnet når noe er skrevet i feltet. Dette gjelder når en ikke har Visma Business eller Visma Global integrert. Les mer her.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av VidarS VISMA ‎10-06-2020 10:52
Veiledning for å bytte mailadresse på bruker i Visma.net.   1) Administrator gjør endringen (Gir administrator kontroll slik at en sikrer at Lønn oppdateres med samme mailadresse)   For at dette skal fungere må Administrator gjøre følgende: - Administrator logger inn i Visma.net fra (https://connect.visma.com). - Administrator går til Visma.net Admin | Konfigurasjon og fjerner hake for " Jeg vil at mine brukere skal kunne endre sine e-postadresser".   Visma.net Admin | Brukere og roller Finn personen du vil endre mailadresse for og klikk deg inn på navnet. Klikk feltet for E-postadresse og endre til ønsket adresse. Klikk så "Lagre og lukk" og du må taste ditt Visma.net passord for å starte endringen. Visma.net sender da mail til brukeren som ved å følge instruksjoner i mailen må bekrefte  før endringen gjennomføres. Når bruker har bekreftet kan administrator gjennomføre endringen på personen i H&L Lønn | Kartotek | Personer | 3-Telefon-E-post. Endre i det feltet dere bruker for Visma.net.   Lønn | Verktøy | Visma.net integrasjon | Visma.net brukere Klikk "Utfør" for å synkronisere brukere i Visma.net.   Lønn | Verktøy |   Visma.net integrasjon | Synkronsiere grunndata Klikk "Start synkronisering" for å oppdatere ansatt i Visma.net   Endringen skal så være gjennomført.     2) Bruker endrer selv   Dette er mulig, men vi anbefaler ikke å tillate bruker å endre mailadresse selv da administrator mister oversikten over hvilken mailadresse som ligger i H&L Lønn og hvilken som ligger i Visma.net og at en da lett kommer til å miste koblingen mellom personen i Lønn og dennes Visma.net bruker-ID.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av VidarS VISMA ‎05-06-2020 10:39
En liten guide til hvordan man kan avslutte en bruker og frigjøre lisens på personer koblet med integrasjon mot visma.net. 
Vis hele artikkelen
av Tom Rune Sollie VISMA
Versjon 5.20.2 (2491) er nå ute, og våre HLASP kunder har blitt oppgradert til denne versjonen. Under denne oppgraderingen ble det byttet servere på alle kunder i HLASP. Dette serverbyttet medfører at det sendes ut en mail om at kobling må godkjennes til alle ansatte med kobling mot visma.net den første gangen man foretar en personeksport fra H&L lønn over til visma.net. Det er altså INGEN endringer for noen ansatte, bare en indikasjon på at lønn er koblet mot Visma.net.   Slik vil det se ut.  Som lønnsansvarlig har du fått en nyansatt som er gitt roller under visma.net bruker. Når man trykker på lynet slik at disse sendes over til Visma.net, vil de ansatte få denne mailen.  Merk at de kun får den kun en gang når roller sendes etter oppgradering. Når de ansatte logger seg inn i Visma.net vil de se meldingen til høyre i Home-bildet.  Trykk på denne meldingen, og velg godta. Når dette er gjort kan de ansatte bruke systemet som vanlig.  
Vis hele artikkelen
av Tom Rune Sollie VISMA
Det hender at det skjer uforutsette ting som gjør at man må endre planene. Det har vi alle kjent på den siste tiden. Dette kan føre til at man får behov for å endre på planlagt ferie eller permisjoner.  Har man overført dette til lønn og importert så har det frem til nå ikke vært noen god måte å løse opp i dette på. I den nye versjonen av Huldt & Lillevik lønn har det kommet en funksjon som gir mulighet for å låse opp fravær som er godkjent, låst og importert.    Vedlagt ligger en beskrivelse som beskriver og viser den nye funksjonaliteten.       Vedlagt ligger en beskrivelse for hvordan den nye funksjonen fungerer. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tom Rune Sollie VISMA ‎08-05-2020 13:19
Det er mange som har opprettet egne time- eller fraværskoder i Huldt & Lillevik lønn som det er ønskelig å benytte for registrering i Calendar. Vi vil derfor ta for oss hvordan man oppretter egne koder i Calendar, og hva som er viktig for at de skal fungere som ønskelig når man registrerer på dem og overfører til lønn.   Vedlagt finner du en veiledning som tar for seg hvordan man oppretter egne koder i Calendar, og hvordan disse kobles mot koder i lønnssystemet.     
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:30
Før du skal sette opp en nye kunde med OPG integrasjon til Visma.net, bør du gå gjennom sjekklisten
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:29
Guide til hvordan man integrere Huldt & Lillevik Lønn med Visma.net
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:29
Dette er startsiden for å sette opp Visma.net Time & Absence for deg som bruker Huldt & Lillevik Lønn.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:28
Er du på farten og må godkjenne timelistene til de ansatte?  Det er enkelt å godkjenne timelistene til de ansatte på mobilen ved å benytte listevisningen i Visma.net Calendar.   Se vedlegg for beskrivelse av hvordan dette gjøres.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:25
 Gjør som følger for å frigjøre en bruker fra integrasjonen:
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:25
Det er enkelt å sende lønnsslipper til ansattes mobiltelefon fra Huldt & Lillevik Lønn. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:20
Skal du igang med Visma.net Expense eller Payslip, finner du mer informasjon om hvordan du går frem her.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:15
Visma.net Payslip krever at alle lønnsarter som er i bruk er definert med gruppering.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:14
Her finner du hjelpedokumenter som skal fylles ut for å gjøre oppsettet av ny kunde enklere for din partner, eller for Huldt & Lillevik sine konsulenter.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:12
Import av reiser fra Visma.net Expense til Huldt & Lillevik Lønn 5.0
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:11
Her finner du brukerveiledning for hvordan du bruker Visma.Net Payslip i HuldtLillevik Lønn 5. Den heter "Payslip Daglig bruk v.2.1.pdf".     Veiledningen tar for seg oppsett av brukere, tildeling av roller, og kjøring av Payslip til VismaNet.    
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:10
Du må knytte typene i Visma.net Expense mot lønnsarter for å kunne overføre transaksjonene til Huldt & Lillevik Lønn
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sofie Gjemmestad VISMA ‎27-04-2020 15:08
I forbindelse med Coronaviruset er det kommet nye regler om retten til omsorgspenger ved stenging av barnehager og skoler. Du kan leser mer om dette på  NAV   sine sider.   Som følge av dette har vi endret navn på koden  Sykt barn  i Visma.net Calendar. Endringen gjelder fra 13.03.2020.   Dette betyr at om det legges inn et fravær med denne koden etter denne datoen vil navnet på koden være  Sykt barn - Omsorgspenger .     Dersom du har opprettet egen kode for sykt barn, må du selv endre navnet på denne.   Har du gjort endringer på standard kode " Sykt barn" tidligere vil heller ikke koden bli oppdatert. I dette tilfellet må du også endre navnet på fraværskoden manuelt.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Lønnsforum Høst