Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Kategorier
Sorter etter:
Under følger en oversikt over tilgjengelige hurtigtaster
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎25-01-2019 14:41
Her er en liten video som viser hvordan versjon 13.10 av Visma Document Center håndterer en faktura med vedlegg kommet inn som PDF i en epost.
Vis hele artikkelen
Hvis man for eksempel har vært uheldig å slettet en bunt med dokumenter som er overført fra Document Center til Global, kan man overføre dokumentet som ligger i Arkiv på nytt.
Vis hele artikkelen
Mottar man en påminnelses mail, selv om man har godkjent fakturaen, så er det korrekt.
Vis hele artikkelen
Har man et bilaget som ligger i fanene ‘Nye dokumenter’ og bilaget er overført, kan man markere ‘ikke bruk flyt’ og dokumentet legge seg i arkiv.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎24-10-2018 10:48
Automatisk leverandøraktivering er en løsning i Visma Document Center som automatisk sender en epost til alle leverandører som ikke leverer elektronisk faktura til dere. E-posten ber dem om starte å sende elektronisk fakturaer heretter.   E-posten som sendes ut ser slik ut og den sendes til epostadressen som er registrert på leverandøren i økonomisystemet. Hvordan aktivere denne tjenesten Visma Document Center må være koblet til en epost-server. Dette settes opp under Verktøy | Systeminnstillinger Deretter må den automatiske leverandøraktiveringen aktiveres: Dette gjøres i System | Auto leverandør aktivering Kryss av for «Aktiver automatisk varsling» Legg inn avsenders epostadresse Legg inn «Maks antall varslinger» og «Antall dager mellom varslinger». Anbefaler de verdier som ligger der. Dermed skal løsningen være i gang. For å få oversikt over hvem som er varslet, klikker man på Rapport | Leverandøraktivering for elektronisk fakturaer: Da kommer oversikten fram: Her ser man hvem som er varslet og hvem som ikke er varslet fordi det ikke finnes en epostadresse på leverandøren. Hvis det mangler epostadresse på leverandøren, kan man registrere en epostadresse i vinduet over. Da vil disse leverandørene også få en varsel.   NB! Vær oppmerksom på at i versjon 12.10 frem til versjon 13.01, så vil Document Center i første varsel sende melding til alle som har sendt en PDF-faktura til Visma Document Center det siste halve året. Deretter vil den varsle alle som leverandører hvor fakturaen kommer inn som PDF.   NB 2! Hvis man bruker scanningstjenesten i AutoInvoice, så vil disse bli sett på som elektronisk faktura i Visma Document Center. Da bør man bruke Leverandøraktiverings-tjenesten i AutoInvoice, som man finner under Innstillinger.
Vis hele artikkelen
av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA
For at et dokument skal sendes automatisk på flyt ved bruke av rutinen Autoflow, går dokumentet gjennom følgende valideringsregler : Bankkonto er den samme som i ERP Fakturanummer finnes ikke i ERP Mva-beløp er ikke høyere enn Beløp Forfallsdato kommer ikke før fakturadato En leverandør identifiseres basert på bankkonto og organisasjonsnummer Et dokument som ikke tilfredsstiller en av validerings kriteriene legger seg i listen Nye dokumenter. Ved å lese kommentar på dokumentet vil du se hvilken valideringsregler som mislyktes. Etter at alle nødvendige endringer er gjort, kan du sende dokumentet til Autoflow igjen via menyen Prosessering > Send i Autoflow , eller via hurtigmenyen Send dokumentet på Autoflow .
Vis hele artikkelen
av Espen Rytter Johansen VISMA
Har et problem med at samme dokument leses inn flere ganger.  Dette er  dokumenter som ligger på filområdet for autoimport. Hvordan kan jeg unngå at det skal skje?
Vis hele artikkelen
av Reidun Nordstrand VISMA
Document Center husker dessverre ikke størrelsen du velger på visningen fra gang til gang.
Vis hele artikkelen
Kommer ikke forfallsdato frem i kontering?
Vis hele artikkelen
Man kan enkelt søke frem konto/leverandørnavn/kundenavn i konteringen i Document Center.
Vis hele artikkelen
Man kan legge til et dokument til en EHF fil
Vis hele artikkelen
I dokument listen er det mulig å endre på rekkefølgen på kolonnene.
Vis hele artikkelen
Hvis du mottar en PDF-faktura på mail fra en leverandør, så kan du bruke funksjonaliteten drag and dropp.
Vis hele artikkelen
Man kan søke i dokumenter ved hjelp av en selektering i dokumentlistefilter
Vis hele artikkelen
Hvis du sperrer en periode i Global, vil du ikke få overført dokumentet fra Document Center.
Vis hele artikkelen
I Global kan du registrere en spesifikk hovedbokskonto på en leverandør, da vil kontoen bli foreslått i konteringen i Document Center.
Vis hele artikkelen
I feltet VIKAR, som du finner på medarbeiderkortet i Global, kan du registrere en vikar på den medarbeideren.
Vis hele artikkelen
av Simen Veum VISMA
Hvis man har endret passord på domain user / Windows brukeren sin og så skal logge inn direkte i Vimsa Document Center må man huske på å bruke det nye passordet.
Vis hele artikkelen
Det er en innstilling som kan styre om man ikke ønsker at overføring til ERP før etter at flyt er ferdig.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Relevante linker
Prøv Visma Sign
Mest brukte tags