Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
(updated by Nina Bredholt VISMA ‎22-05-2018 21:03 )
Nina Bredholt
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 163 Visninger

 

Trykk her for å gå til oversiktsartikkel om mva.

 

Vi har som nevnt i tidligere artikkel her på forumet ingen automatisk beregning av miljøavgift i Financials. Vi har kommet med et forslag til workaround i følgende artikkel:

Hvordan få beregnet miljøavgift på faktura

I forbindelse med endringer av merverdiavgift er det endret funksjonaliteten i Financials når det gjelder avgiftskode. Det er derfor gjort endringer på den henviste artikkelen.

Tidligere var forslaget å legge inn avgiftskoden du opprettet for miljøavgift inn på de artikklene som skulle benytte miljøavgift. Ettersom avgiftskode på vare ikke benyttes på samme måte som tidligere må det gjøres på annen måte.

Det du nå må gjøre er å opprette en vareprofil for de varene som skal benytte miljøavgift. På vareprofilen legger du inn avgiftskoden du opprettet for miljøavgiften. Hvilke felt under avgiftsinnstillinger på vareprofilen du skal benytte avhenger av Eksporttypen du ar angitt på kundeprofilen. Er det innenlands salg pliktig, skal du benytte feltet "Avgiftskode avg.pl salg." som vist i eksemplet under: (Se bort fra de andre avgiftskodene i eksempelet, det vi ønsker å presisere er avgifskoden for miljøavgift).

Legg inn denne vareprofilen på de varene som skal benytte miljøavgift.