avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Brukertips i Visma.net ERP

Sorter etter:
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎18-11-2019 13:11
Vi anbefaler å kontakte support via supportpanelet. Dette er enkelt, og gir god oversikt over kontakten med oss. Denne artikkelen beskriver hvordan du går fram. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎15-10-2019 14:48
Har du en bruker som slutter og ikke lenger skal ha tilgang til Visma.net ERP? Denne artikkelen forklarer hvordan du fjerner brukeren fra alle firmaer og tjenester under kunden. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎22-07-2019 10:47
Oversikt og sporbarhet i forhold til hvem som har gjort hva i Visma.net ERP, har med denne versjonen blitt enklere enn noen gang.   Hvem har opprettet bilaget f.eks et innkjøp, når ble det opprettet? Hvem endret sist og tidspunkt for siste endring.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Jakobkollandsrud ‎22-07-2019 15:08
Guide til hvordan du kan ta et skjermbilde av programmet.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎19-07-2019 13:29
Ofte er det nyttig å vite hvilke tabell- eller feltnavn som er benyttet i et skjermbilde. Spesielt i forbindelse med egendefinerbar forespørsel og blankettredigering. Det har du mulighet til å vise ved å bruke funksjonen Tilpasning.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎12-08-2019 10:57
Med Visma.net kan du være trygg på at våre tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak vil beskytte dine data mot tap, misbruk og uautorisert endring. Her finner du informasjon om sikkerhetstiltakene våre.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-08-2019 13:25
I Visma.net Financials kan du importere i en forenklet veiviser Kunder, leverandører, lagervarer og ikke lagerførte varer. Dette gjøres enkelt ved å laste ned en mal til Excel, fylle den ut så importere.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎15-07-2019 13:05
Når du oppretter en bruker i Financial under Settings vil du ha mulighet for å huke av for ulike administratortilganger. Denne artikkelen forklarer de ulike Administratorrollene.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Rasmus Nordström-Lammers VISMA ‎07-11-2019 13:57
Denne artikkelen beskriver hvordan du setter opp et importscenario mot Visma lønn. Det beskriver også hvordan du importerer.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎08-11-2019 11:38
Administratorer er ansvarlig for å oppdatere eksisterende brukerkontoer. Bare de kan gi/tilbakekalle brukerroller og legge til/fjerne brukere fra brukergruppene.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Rasmus Nordström-Lammers VISMA ‎24-10-2019 15:47
Du kan endre språket som brukes på din bruker i Visma.net. Andre brukerprofiler vil ikke påvirkes av denne endringen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎15-07-2019 12:09
Du har muligheter til å sette opp synkronisering mot ftp server på import scenarioer du har opprettet i systemet. Denne artikkelen beskriver hvor du legger til innstillingene for synkroniseringen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎19-09-2019 15:18
Denne artikkelen beskriver anbefalt oppsett for epost i Visma.net ERP.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎11-09-2019 11:18
Les hvordan du slipper å måtte Aktivere innhold (Enable editing) hver gang du laster over til Excel.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎29-08-2019 15:56
Denne artikkelen viser hvordan du kan se hvilke eposter som er sendt ut fra Visma.net ERP. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎19-08-2019 14:05
Denne artikkelen beskriver hva Screen ID (Skjermbilde ID) betyr i Visma.net ERP. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Jakobkollandsrud ‎24-07-2019 15:07
Feltet E-postadresse må ikke endres på epostkontoen som er standard i systemet. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Eirik Skorstad VISMA ‎19-07-2019 14:53
I Visma.net ERP har vi mulighet til å se historikk hvis vi ønsker.    Brukeraktivitetslogg og Påloggingshistorikken ligger under Flere valg- Konfigurasjon- Brukersikkerhet-Forespørsler.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Jakobkollandsrud ‎25-07-2019 13:16
I denne artikkelen finner du tips til arbeidsmetodikk i nettleser for å unngå å registrere transaksjonen på feil klient.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Irena Muszalska VISMA ‎06-09-2019 12:33
Gå til Admin - Support - Visma brukerstøtte, kontakter     2. Søk opp supportkonsulenten for den aktuelle saken under Navn. Her vil også epostadressen hans/hennes vises. Denne inneholder @visma.com. På denne måten kan du forsikre deg om at det kun er en konkret ansatt i Visma som får tilgang. Merk: denne epost-adressen kan ikke brukes til å kontakte support. 3. Klikk i feltet under under Tilgangstype (på linjen med supportkonsulenten). Tilgangstypen Support vil da dukke opp. 4. Sett en sluttdato for tilgangen under Til. Vi ber om at denne settes en uke fram i tid. På denne måten tas det høyde for at saken kan ta tid. Vi gjør selvsagt det vi kan for å løse saken raskest mulig. 5. Klikk Lagre (nederst til høyre) 6. Supportkonsulenten får dermed tilgang til rollen Program administrator (Application Administrator) på kunden. Dette gjør at han/hun kan sette nødvendige roller på det aktuelle firmaet for å undersøke saken.    Merk: For at vi skal få tilgang til firmaet raskest mulig ber vi om at roller settes av partner/kunde direkte (f.eks Financials Administrator og Financials User).   7. Informer support om at tilgangen er lagt til (ber deg fortsette på samme mail/ticket).    Merk For å kunne gi support-tilgang må brukeren ha rollen Customer administrator (på kunden i Admin) Vi vil ikke lagre endringer eller bokføre bilag på firmaet uten evt. avtale med kunden først. Innloggingshistorikk vil bli logget med brukernavn (e-postadresse). Når datoen under Til er passert vil supportkonsulenten miste tilgang til firmaet automatisk. Du kan når som helst fjerne tilgangen om du ønsker.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Bli med på årets julekalender