peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 91 Näytöt

Siinä vaiheessa kun valmiit palvelut on linkitetty työntekijöihin palveluiden sisältöä ei pidä enää editoida/muuttaa. Mikäli muutat palvelua jollakin tavalla, järjestelmä olettaa, että myös työntekijäkohtaiset asetukset palvelun takana muuttuvat ja nollaa siksi automaattisesti nämä asetukset.