Ofte stilte spørsmål
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Kategorier
Sorter etter:
Sist oppdatert av Hege Alvestad Lorck VISMA ‎06-09-2018 08:59
Vi i Visma ønsker at du, som bruker av våre løsninger, enkelt skal finne den informasjonen du trenger. Her finner du full oversikt over alt du måtte ha behov for.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Kristin Harnes VISMA ‎07-06-2018 13:09
I visse supportsaker vil det være tidsbesparende om Vismas supportpersonell kobler seg opp mot kundens maskin.Her finner du betingelsene for fjernsupport.
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Får du feilmelding når du legger inn ny lisenskode i Visma Business?    Feilmeldingen kan for eksempel se slik ut:      Da må man gå inn i brukertabellen i systemet:     Gjør endringer på kolonnen Moduler pr. bruker slik at den samsvarer med lisens:   Nå skal feilmelding være borte.   Hvis feilmeldingen fortsatt ikke forsvinner, kontakt kundesenteret på tlf 09101 eller på kundesenteret@visma.com.   
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Denne meldingen kommer opp for å informere om at lisensen går ut om X antall dager.  Det vil si at dere ikke har en aktiv lisens, som oppdateres automatisk.   Du kan sjekke dette under "Vis og Lisensinformasjon". Se på dato for "Last Check Date":   Er denne datoen veldig gammel (mer enn 30 dager) så har ikke serveren klart å kontakte lisensserveren til Visma. Prøv å avslutte serverprosessen og starte systemet på nytt. Sjekk datoen igjen. Er den fortsatt gammel? Det kan hende dere har blokkert for RG_srv.exe for å motta inngående kall fra internett, eks brannmur.   Du må da få tilsendt ny aktiveringsnøkkel, som du må legge inn. Det samme gjelder hvis du kjører på en eldre versjon av systemet, da må man legge inn en (gammel)lisensfil. Slik ser det ut hvis dere har eldre versjon:   Send en henvendelse til kundesenteret@visma.no/ ring kundesenteret på 09101 dersom du trenger ny nøkkel/aktiveringskode eller har spørsmål til dette.     
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:33
En administrator hos din bedrift har opprettet en bruker til deg i Visma.net Expense, en løsning for reiseregning og utleggsrefusjon.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:33
Visma.net Expense er din nye løsning for å føre reiseregninger/utlegg.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:29
Vi har laget en kort video av hvordan du fører reiseregninger/utlegg i Visma.net Expense her
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:28
Sjekk med en i din bedrift som er administrator på Visma.net (lønningsansvarlig eller økonomiansvarlig), de har tilgang til å se hvilket brukernavn du er registrert med i Visma.net.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:28
Du har mottatt en epost med at noen har gitt deg tilgang til Visma.net. Her finner du en steg for steg veiledning på hvordan du aktiverer brukerkontoen din i Visma.net.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:27
Det kan være at dere har flere brukere i Visma.net enn hva som er lisensiert.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:26
Her finner du forklaring på hvordan og hvor du kan få hjelp om du ikke får det til.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran COMMUNITY MANAGER ‎24-04-2018 12:57
30. september 2016 ble det sendt ut varsel om prisendring på løpende avtaler for Huldt & Lillevik produkter og tjenester for 2017.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran COMMUNITY MANAGER ‎21-03-2018 13:43
Her finner du dine viktigste kontaktpunkter for generelle henvendelser og support.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran COMMUNITY MANAGER ‎21-02-2018 16:11
For å finne informasjon om support på din Visma løsning, må du klikke på support-ikon  inne på produktsiden i Visma Community.
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Alle bestillinger av tillegsbrukere som ble gjort etter 1.1.17 vil bli belastet på egen faktura med kode KON-ABO00. Det betyr at tillegsbestillingen blir belastet som et abonnement med 12 mnd. leie etter prisene dere finner her. Dette blir fakturert med 12 mnd. intervall som faktureres i januar hvert år i separat faktura. Se eksempel under:
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Hege Alvestad Lorck VISMA ‎12-01-2018 14:51
For at du skal komme godt i gang med din nye Visma løsning har vi laget brukertips som hjelper deg.
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Grunnen til at du får samme produkt på flere linjer er at det kommer en egen linje for hver gang samme produkt bestilles. Det gjør at du kan skille de forskjellige bestillingene fra hverandre.    Se eksempelet nedenfor: Dette eksempelet viser at 1 ekstra klient har blitt bestilt 3 ganger på forskjellige tidspunkt (derav 3 linjer av antall 12 måneder).   
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Har du en klage/innsigelse på din faktura som du har mottat av Visma Software?   Vi har laget en enkel måte for deg å sende inn din klage/innsigelse. Klikk på   denne   linken og legg igjen din kontaktinfo nederst på siden, så vil vi behandle din klage/innsigelse i løpet av 5 virkedager. 
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Ønsker du en fakturakopi av din faktura fra Visma Software?   Vi har laget en enkel måte for deg å be om fakturakopi på. Klikk på denne linken og legg igjen din kontaktinfo nederst på siden, så vil du motta din fakturakopi i løpet av 2 virkedager. 
Vis hele artikkelen
av Sofie Gjemmestad COMMUNITY MANAGER
Tilgangen dere har til systemet etter en oppsigelse kan variere fra system til system og hvordan faktura du har betalt. I teksten under prøver vi å forklare de vanligste tilgangene.   Har du et system som har blitt fakturert hver 3 måned så vil tilgangen til løsningen bli stoppet med en gang siste fakturaperiode er utløpt. For eksempel: Har du fått en faktura for  01.01.2018 - 31.03.2018 så stoppes tilgangen 01.04.2018. Har du et økonomisystem som faktureres hver 12 måned har du tilgang til systemet ut juni året etter du har sagt opp for å kunne avslutte regnskapet. For eksempel, hvis du sa opp Visma Global eller Visma Business før 30.09.2017 vil du ha tilgang i systemet frem til 20 juni 2018 for å sluttføre regnskapsåret 2017. Har dere brukt Huldt & Lillevik Lønn og sagt opp har dere oppslag så lenge dere ønsker så lenge dere ikke åpner for nytt regnskapsår. Det vil si at firma har mulighet til å sende inn A-melding, og blir ikke belastet for dette så lenge de ikke åpner for nytt regnskapsår. Har dere brukt Huldt & Lillevik Cloud så vil tilgangen vare året ut og det er også mulighet til å sende inn A-melding uten å bli belastet for dette så lenge ikke nytt regnskapsår blir åpnet. Tilgang til systemet etter endt regnskapsår må deretter bestilles. Bruker dere Visma Finale er systemet åpent og tilgjengelig til neste versjon kommer ut i desember. Det er mulig å bestille oppsalg/lesertilgang i systemet ved å sende e-post til bestilling@visma.no og skrive ned firmanavn og hvilket system dere ønsker oppslag på. Har dere spørsmål rundt oppslagslisens kan dere ta kontakt på e-post til kundesenteret@visma.no.
Vis hele artikkelen
Relevante linker
Les om elefanten i rommet