Mine områder
Hjelp

Brukertips i Visma.net ERP

Sorter etter:
I Visma.net ERP kan du sette opp varsling i Fakturainnboks, slik at du enkelt kan se dersom du har mottatt en faktura der f.eks Bankkontonummer er forskjellig fra det som er registrert på leverandørkortet. Du kan lese mer oppsett her.   Når du har valgt å få varsel på Betalingsinformasjon, så vil du få dette varselet og du kan oppdatere leverandørkortet med ny informasjon.     Du har også mulighet til å behandle fakturaen uten å oppdatere informasjonen.  Det samme gjelder dersom du har valgt å sette på automatisering av denne prosessen.  Automatiseringsplanen behandler alle selv om det er et varsel. Det stopper ikke behandlingen.   Dette er det mulig å endre. Du kan nå sette opp en betingelse på kolonnen Status for leverandørendringer på Automatiseringsplanen slik som vist under.    Da vil kun fakturaer med Lev.er oppdatert bli behandlet.     
Vis hele artikkelen
16-06-2022 13:06 (Sist oppdatert 16-06-2022)
  • 0 Svar
  • 1 liker
  • 116 Visninger
Fra versjon 8.95 i Visma.net ERP er det støtte for BizWeb-integrasjon, hvor man kan få hentet informasjon fra BizWeb. Denne integrasjonen vil kun fungere på norske firmaer og vil kunne tilby følgende funksjonalitet (gjelder både kunder og leverandører): Opprette nye kontakter basert på offentlig tilgjengelig informasjon hentet fra BizWeb Oppdatere informasjon for eksisterende kontakter basert på informasjon fra BizWeb Se mer detaljert informasjon om selskapet (ELMA, revisor, regnskapsfører og økonomi)
Vis hele artikkelen
10-05-2022 13:00 (Sist oppdatert 27-04-2022)
  • 8 Svar
  • 9 liker
  • 2186 Visninger
Ved behandling av fakturaer i Fakturainnboks har vi sett at noen kunder får denne feilmeldingen: Feil: Posten Setter inn 'Leverandørtransaksjoner' resulterte i minst én feil. Kontroller feilene. Kontoen er inaktiv Dette skyldes som regel inaktiv utgiftskonto på den ikke lagerførte varen (typisk varenr. 1-4). Marker fakturalinjen og klik Vis detaljer for å se hvilken av de ikke lagerførte varene fakturalinjene blir matchet mot. Merk at det er flere måter å sette opp matching på, se denne artikkelen. Inne på Ikke lagerførte varer (IN202000) under fanekortet Hovedbokskontoer kan du se hvilken utgiftskonto som benyttes:   Sjekk så denne kontoen i Kontoplan (GL202500): Etter at kontoen er blitt satt som aktiv igjen kan du gå tilbake til Fakturainnboksen og behandle fakturaen på nytt.
Vis hele artikkelen
10-12-2021 11:15 (Sist oppdatert 09-03-2022)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 258 Visninger
Veien til Visma.net Payroll