Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:47
Med Visma.net kan du være trygg på at våre tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak vil beskytte dine data mot tap, misbruk og uautorisert endring.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:47
I Visma.net Financials kan du importere i en forenklet veiviser Kunder, leverandører, lagervarer og ikke lagerførte varer. Dette gjøres enkelt ved å laste ned en mal til Excel, fylle den ut så importere.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:46
Se logg for hvilke mails som er blitt sendt ut fra Visma.net Financials.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:45
Les hvordan du slipper å måtte Aktivere innhold (Enable editing) hver gang du laster over til Excel.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:44
Her får du forklart hvordan du bestemmer hvilken emailadresse du skal sende fra når du bruker Visma.net Financials
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:43
Har du en bruker som slutter og ikke skal ha tilgang til Financial mer fjerner du brukeren som forklart i denne artikkelen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:42
I systemet ligger noen hurtigtaster som du kan bruke under registreringer og som kan forenkle føringer.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:42
Du har muligheter til å sette opp synkronisering mot ftp server på import scenarioer du har opprettet i systemet. Denne artikkelen beskriver hvor du legger til innstillingene for synkroniseringen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:41
Du kan endre språket som brukes på din bruker i Visma.net. Andre brukerprofiler vil ikke påvirkes av denne endringen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:41
Administratorer er ansvarlig for å oppdatere eksisterende brukerkontoer. Bare de kan gi/tilbakekalle brukerroller og legge til/fjerne brukere fra brukergruppene.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:40
Denne artikkelen beskriver hvordan du setter opp et importscenario mot Visma lønn. Det beskriver også hvordan du importerer.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:39
Når du oppretter en bruker i Financial under Settings vil du ha mulighet for å huke av for ulike administratortilganger. Denne artikkelen forklarer de ulike Administratorrollene.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:38
Denne guiden viser deg hvordan opprette nye kostnadsbærere, etterhvert som du får behov for dette.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:37
Ofte er det nyttig å vite hvilke tabell- eller feltnavn som er benyttet i et skjermbilde. Spesielt i forbindelse med egendefinerbar forespørsel og blankettredigering. Det har du mulighet til å vise ved å bruke funksjonen Tilpasning.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:37
 Hvorfor havner brukere som inaktive? Hva må til for å gjøre de aktive.      Når brukere opprettes vil de få en aktiveringsmail. I denne mailen ligger link til pålogging og passord. Inntill brukeren har logget seg på for første gang ligger de som inaktive. For at disse skal bli aktive må de logge seg på Visma.net - bruk glemt passord for å få tildelt nytt passord. Når de er logget inn vil de bli flyttet til aktive brukere.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:36
Visma.net Financials ble oppgradert til å støtte ny mva-oppgave 17.12.16. I forbindelse med dette har vi laget en kort oversikt over hva som bestemmer hvilken avgiftskode som foreslås i systemet.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:34
  I Visma.net ERP har vi mulighet til å se historikk hvis vi ønsker.    Brukeraktivitetslogg og Påloggingshistorikken ligger under Flere valg- Konfigurasjon- Brukersikkerhet-Forespørsler.       På brukeraktvitetsloggen velger du vindsusnr. du ønsker å logge.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:11
I Visma.net ERP har alle brukere i alle registreringstabeller kunne definere sitt eget kolonneoppsett.  I denne versjonen introduserer vi funksjonalitet som gjør det mulig å kunne dele egendefinert kolonneoppsett med andre brukere.   For å få tilgang til å dele ditt oppsett med andre brukere må du på brukeren aktivere rollen Administrator: Aktiveres denne rollen vil du få tilgang til menyen Verktøy.      Vi kan se på et eksempel hvor du endrer kolonnene på skjermbilde Inngående faktura. Åpne dette skjermbildet. Tilpass feltene på fakturalinjen slik at det er hensiktsmessig for din bruk.    Denne endringen gjelder for deg som bruker. Med den nye funksjonaliteten har du mulighet for å dele denne med andre brukere. Det gjør du ved å velge menyen Verktøy og valget Del kolonneinnstillinger   Skjermbilde for deling åpnes og du velger hvilke tabell du skal dele.   Velg om dette skal være standard, hvilke brukerrolle/brukere du skal dele med. Trykk fullfør. De brukere du har delt med får dette kolonneoppsettet når de benytter Inngående faktura skjermbildet.   Bruk som standard og Overstyr brukerens personlige innstillinger Aktiveres disse benyttes dette oppsettet som standard for all brukere, og for alle nye brukere som legges til. Dette oppsettet overskriver da eventuelle endringer eksisterende brukere har på sitt kolonneoppsett.  Den enkelte bruker kan gjøre sine egne endringer i kolonneoppsettet selv om de får dette som standard. Velger du Tilbakestill til standard i kolonnevelgeren, vil du få standard kolonneoppsett som ble delt.   Bruk som standard uten Overstyr brukerens personlige innstillinger Alle brukere som ikke har endret kolonneoppsettet og alle nye brukere som opprettes etter at du har satt kolonneoppsettet som standard vil få dette oppsettet.   Del med gitte brukere Du kan filtrere på brukerrolle og velge hvilke bruker du ønsker å dele kolonneoppsettet med.  NB! Hvis brukere vises på hver sin side må du bla deg mellom sidene for å markere brukere før du velger Fullfør.   Det er ikke mulig å lagre kolonneoppsettet for brukere/ brukerroller og siden dele det med nye brukere i ettertid. I dette tilfelle må du endre kolonneoppsettet på nytt for så å dele med nye brukere.   Hvordan endre tilbake til standard oppsett? Hvis du har aktivert et kolonneoppsett og ønsker å endre til standard oppsett, må du slette det eksisterende. Åpne Kolonnekonfigurasjon og velg "Slett standard konfigurasjonen" og trykk OK. Velg F5 for å oppfriske skjermen. Da vil du se at kolonneoppsettet er satt tilbake til systemets standard.      
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 16:06
Oversikt og sporbarhet i forhold til hvem som har gjort hva i Visma.net ERP, har med denne versjonen blitt enklere enn noen gang.   Hvem har opprettet bilaget f.eks et innkjøp, når ble det opprettet? Hvem endret sist og tidspunkt for siste endring. Brukere som har rollen «Field-Level Audit» har tilgang til å se hvilke brukere som har opprettet/endret en transaksjon. Når denne funksjonen er aktivert har du tilgang til menyvalget Brukeraktivitetslogg... som du finner under Verktøy.     La oss si at du ønsker å sjekke innkjøpsordre. Når ble dette innkjøpet sist endret og av hvilken bruker?  Da henter du opp innkjøpet, velger Verktøy og Brukeraktivitetslogg..  Der ser du av hvem som har opprettet og endret samt tidspunkt.   I denne versjonen er det informasjonen du ser i bildet over som logges via denne funksjonen. Vi har planer om å utvide dette slik at brukere med administratorrolle også skal se hva konkret som er endret. I framtidig versjon vil det defineres under knappen "Activate field level logging". Pr nå så vil det ikke vises mer informasjon i skjermbildet beskrevet over selv om du definerer dette under "Activate filed level logging", så ikke definer noe under denne knappen i versjon 7.01.    
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edvard Berntzen VISMA ‎16-04-2019 15:54
I denne versjonen av Visma.net ERP har vi implementert funksjonalitet som gir mer fleksibilitet i faktura innboksen når det gjelder å kunne bestemme nivå for når feilstatus skal gis.   Se eksempel og forklaring i videoen under:
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Relevante linker
Prøv Visma Sign
Mest brukte tags