avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Ny inloggning till TransPA

11-12-2018 09:12 (Uppdaterad 11-12-2018)
  • 0 Svar
  • 4 gilla
  • 858 Visningar

Vid årsskiftet introducerar vi en ny inloggning till Visma TransPA.

Inloggning kommer framöver hanteras med hjälp av Visma Connect, som är en metod som används i flera andra produkter från Visma.

 

Varför ändras inloggningen?

I och med den höga säkerheten och användarvänligheten i Visma Connect, är det ett självklart val för att framtidssäkra TransPA. Med Visma Connect kan användaren själv återställa sitt lösenord och logga in i flera Visma-produkter med samma inloggning.

 

Vilka berörs av Visma Connect?

Alla systemanvändare i Visma TransPA. Anställda som använder Transpa för att rapportera tid berörs ej, utan använder samma inloggningsuppgifter som tidigare.

 

Finns det andra fördelar att börja använda Visma connect?

Ja, vi har redan byggt in en del förbättringar som enbart visas när du loggar in med Visma Connect. Du kan tex idag byta företag på startsidan utan att behöva logga ut och in. Om du har tillgång till flera kundnummer (databaser) så kan du också växla mellan dem. Dessutom kommer du enbart att ta del av nyheter och rättningar om du använder Visma Connect för inloggning.

 

Vad kan man göra för att förbereda sig? 

Eftersom inloggningen framöver kommer att ske med hjälp av e-postadress, så är det viktigt att alla aktiva systemanvändare har en e-postadress registrerad i TransPA.  Finns det registrerade systemanvändare som slutat i företaget kan dessa tas bort. 

Registret för systemanvändare finns idag i Löneberäkningsklienten.

 

Vill du inte vänta?

Vi söker just nu pilotkunder som redan nu vill börja använda Connect för företaget.

Är du intresserad av detta och systemansvarig i TransPA, hör då  av dig till support.transpa@visma.com

 

Medverkande