avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 32 Visningar

I takt med att fler och fler börjar att använda den nya, webbaserade löneberäkningen kan det vara värt att påminna om att de inställningar som finns i klienten redan har flyttat till Mytranspa.com. Jag menar alltså Företagsinställningar och Systeminställningar. Företagsinställningar är där du hittade lönegruppernas inställningar, t ex för månadslön enligt avtal och inställningar för lokala överenskommelser. Systeminställningar är där man gjorde nya systemanvändare och ändrade beloppen för de skattefria traktamentena, bl a.

 

Företagsinställningarnas lönegruppshantering nås sedan ett tag tillbaka via Register -> Lönegrupper och därefter avtalsområde du vill ändra i.

image.png

Observera att de inställning som gäller för er med Transport/Utlandsavtalet, som avser alla lönegrupper (se bild nedan) så finns de under Verktyg -> Inställningar -> Löneberäkning.

image.png

 

För Systeminställningar i klienten finns de delar som har med systemanvändare att göra under Verktyg -> Inställningar -> Systemanvändare, och motsvarande gäller för flikarna Länder och Kommunikation, alltså att de finns under Verktyg -> Inställningar.

Medverkande